ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε

Έχετε κάποια φυσική έδρα ή γραφείο να σας επισκεφτώ;
Η επιχείρηση eSolucionar είναι μια αμιγώς ηλεκτρονική επιχείρηση και κατά συνέπεια δεν διαθέτει φυσική έδρα ή γραφείο. Παρέχει όμως τη δυνατότητα τηλε-συνάντησης μέσω skype με τον ενδιαφερόμενο, ο οποίος θέλει να λάβει περισσότερες πληροφορίες για μια υπηρεσία μας.
Σε ποιους απευθύνονται οι υπηρεσίες που παρέχονται στην eSolucionar;
Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε φοιτητές που σπουδάζουν σε σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, ψυχολογία, κοινωνική εργασία σε ΑΕΙ/ΤΕΙ και κολλέγια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Πόσο εύκολο είναι να παρακολουθώ μαθήματα μέσω υπολογιστή; Έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα με τα δια ζώσης μαθήματα;
Είναι πολύ εύκολο να παρακολουθήσεις τα μαθήματα μέσω υπολογιστή, διότι πρώτον βρίσκεσαι στο χώρο σου, δεύτερον μπορείς να μελετήσεις το μάθημα σε όποια χρονική στιγμή θέλεις. Η αποτελεσματικότητα των μαθημάτων εξ αποστάσεως είναι εξίσου ίδια με τα δια ζώσης μαθήματα.
Θα έχω κάποια βοήθεια αν αντιμετωπίσω πρόβλημα πρόσβασης στην ψηφιακή πλατφόρμα;
Nαι υπάρχει βοήθεια αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα πρόσβασης στην πλατφόρμα. Στέλνετε το μήνυμά στο mail info@e-solucionar.com
Τι γίνεται στην περίπτωση που θέλω να ακυρώσω τη συνδρομή μου ή κάποια υπηρεσία που μου παρέχετε σε πραγματικό χρόνο;
Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει άμεσα οποιαδήποτε παραγγελία της οποίας δεν έχει γίνει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Η ακύρωση γίνεται με ανάλογο αίτημα του πελάτη μέσω email ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 6946628516. Η ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να υλοποιηθεί σε όλα τα στάδια κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας αφαιρώντας την υπηρεσία από το καλάθι σας. Από την στιγμή που θα ζητηθεί η ακύρωση της παραγγελίας για την παρεχόμενη υπηρεσία βιντεομαθημάτων μέσω ψηφιακής πλατφόρμας της eSolucionar, εντός 3 ημερών, θα επιστραφεί στον πελάτη ολόκληρο το ποσό που έλαβε η επιχείρηση από την συναλλαγή (δεν επιστρέφονται τυχόν τραπεζικά έξοδα και προμήθειες ενδιάμεσων/τρίτων που παρακρατήθηκαν ώστε να γίνει η πληρωμή του πελάτη προς την επιχείρηση). Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων από υπηρεσία που αγόρασε από την eSolucionar αλλά παρέχει προβεβλημένος συνεργάτης της επιχείρησης ισχύουν οι όροι που θέτει ο Συνεργάτης στην Πολιτική αγορών του. Επιστροφή χρημάτων για live online ιδιαίτερων και ομαδικών μαθημάτων γίνεται μόνο αν υπάρχει ειδοποίηση ακύρωσης του μαθήματος τουλάχιστον πέντε ώρες πριν. Σε περιπτώσεις απουσίας ειδοποίησης ακύρωσης το μάθημα χρεώνεται κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής. Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά της eSolucionar τα χρήματα επιστρέφονται εκτός και αν ο πελάτης ζητήσει νέο ραντεβού ως αναπλήρωση για το μάθημα το οποίο δεν έγινε. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στο 6946628516 ή στείλτε το αίτημά σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-solucionar.com
Συνολικά τι υπηρεσίες παρέχετε;
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής: 1. Ασύγχρονη Διδασκαλία (βιντεοσκοπημένα μαθήματα με εκπαιδευτικό υλικό) 2. Σύγχρονη Διδασκαλία με μαθήματα σε πραγματικό χρόνο ατομικά ή ομαδικά 3. Καθοδήγηση - Επίβλεψη φοιτητικών εργασιών 4. Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Παρέχετε μαθήματα μόνο στους τομείς που αναφέρετε στην ιστοσελίδα σας;
Κατόπιν αιτήματος του πελάτη μπορούμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να μπορούμε να αναλάβουμε ένα μάθημα, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στις αναγραφόμενες υπηρεσίες της σελίδας μας.
Mε ποιους τρόπους γίνεται η πληρωμή της υπηρεσίας που αγόρασα;
Η εξόφληση των υπηρεσιών γίνεται με paypal, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και τραπεζική κατάθεση. Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης παρακαλούμε να καταχωρήσετε στην αιτιολογία πρέπει να βάλετε το όνομά σας και την υπηρεσία που επιλέξατε.

Δεν βρήκες την απάντηση που έψαχνες;
Στείλε μας το ερώτημά σου στην παρακάτω φόρμα

    Με την αποστολή μηνύματος αποδέχεστε τους όρους χρήσης την πολιτική απορρήτου και GDPR.


    Μετάβαση στο περιεχόμενο