ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τι είναι η eSolucionar

Η eSolucionar αποτελεί έναν εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό διαδικτυακό χώρο για φοιτητές, οι οποίοι σπουδάζουν σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο σε σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, μάρκετινγκ και κοινωνικών - ανθρωπιστικών επιστημών. Οι υπηρεσίες παρέχονται μόνο με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς η eSolucionar είναι μια online επιχείρηση παροχής εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και δεν διατίθεται φυσική έδρα γραφείου. Ωστόσο, η προσωπική επαφή μας τηρείται καθώς έχετε τη δυνατότητα να μας καλέσετε και να κλείσουμε ένα διαδικτυακό ραντεβού μέσω SKYPE για να κάνουμε την πρώτη συνάντηση γνωριμίας.
λίγα λόγια για εμάς

To όραμα μας

Είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις για το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύεσαι.
“Η κατάκτηση ενός στόχου απαιτεί επιμονή, προσήλωση, καθοδήγηση.
Η καθοδήγηση σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σου για την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων σου είναι ο δικός μας στόχος".
Οι αξίες μας

Μέσα σε πέντε λέξεις περιγράφονται οι αξίες τις οποίες υιοθετούμε για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

H αποστολή μας

Η παροχή εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για επαγγελματίες υψηλής αποτελεσματικότητας για την επίτευξη των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών στόχων του κάθε πελάτη.
ποιοι είμαστε

Κλείσε ένα ραντεβού γνωριμίας

Η eSolucionar σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ένα ωριαίο μάθημα χωρίς χρέωση με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε πραγματικό χρόνο. Το μάθημα διεξάγεται μέσω skype ή zoom. 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Γνώρισε την ομάδα της eSolucionar

ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ,

FOUNDER eSolucionar

Oνομάζομαι Μανουσιάδου Νατάσα και έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο αντικείμενο της κοινωνικής εργασίας και ψυχολογίας σε προπτυχιακό επίπεδο, της διεθνούς διοικητικής των επιχειρήσεων με κατεύθυνση το διεθνές μάρκετινγκ σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Κατέχω δίπλωμα Συμβούλου Συνθετικής Κατεύθυνσης από το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων, τριετούς φοίτησης και δίπλωμα life coaching από το Athens Coaching Institute Ltd. Συμμετείχα σε επιμορφωτικά προγράμματα ειδίκευσης στο digital marketing και Social Media, digital Marketing – Google Adwords, στις δημόσιες σχέσεις, στο μάρκετινγκ και στις τεχνικές πωλήσεων, στον επιχειρησιακό σχεδιασμό με την εκμάθηση του ERP Soft1. Γνωρίζω το αντικείμενο της ποσοτικής έρευνας σε βάθος και διαθέτω γνώσεις χρήσης του SPSS για ποσοτικές αναλύσεις. Διαθέτω δεκαετή πείρα στην εξ αποστάσεως διδασκαλία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την κατανόηση της ύλης του μαθήματος, την προετοιμάσία τους στις εξετάσεις κάθε εξαμήνου, καθώς και την καθοδήγηση και επίβλεψη (supervising) στις γραπτές τους εργασίες. Έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι με μεγάλα φοιτητικά φροντιστήρια για την διδασκαλία μαθημάτων διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ.

ΘΩΔΟΣ ΠΑΝAΓΙΩΤΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

CO-PARTNER eSolucionar

Ονομάζομαι Θώδος Παναγιώτης και έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου ως Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ. Συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Επιστήμης των υπολογιστών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Διαθέτω εργασιακή εμπειρία ως Frontend Web Developer, Full Stack Web Developer αλλά και ως Team Leader - σε project ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών. Οι γνώσεις και οι ικανότητες που έχω αναπτύξει τόσο μέσα από τις σπουδές μου όσο και από την εργασιακή μου εμπειρία με έκαναν να αποκτήσω ορισμένες δεξιότητες όπως είναι το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη για την κάλυψη των αναγκών του σύμφωνα με τις απαιτήσεις που θέτει στο εκάστοτε project. Στην eSolucionar ο σκοπός μου είναι να διευκολύνω την εμπειρία του χρήστη στην ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα eSolucionar, να προάγω την καινοτομία με την υιοθέτηση ή και δημιουργία νέων εκπαιδευτικών ψηφιακών εργαλείων που θα διευκολύνουν τη μαθησιακή εμπειρία σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.

Eίπαν για εμάς

Μετάβαση στο περιεχόμενο